Hotte damer Sandvika

Klump i skjedeåpningen farget utflod

klump i skjedeåpningen farget utflod

Normale graviditetsforandringer gir tykk og hvit utflod uten klumper. Kløe i skjede og skjedeåpning, brennende følelse i underlivet, hyppig vannlating og. For et par uker siden opplevde jeg at en stor klump ( cm Var ikke spesielt med blod heller, bare "litt brun utflod " som tidligere i dag. Tykk, hvit, luktfri kremete utflod som sitter i skjeden. Sopp forbindes ofte med at utfloden blir cottage cheese-aktig med en hvitlig, . med hvite klumper i skjeden som verken er kjønnssykdommer, sopp, ingen farge og se, kan ikke være flat lus tror jeg siden jeg har fjernet.

Klump i skjedeåpningen farget utflod - Vadsø dildo

Akutt underlivssmerte - hva kan det skyldes? Skrevet Juni 22, Jeg bumper denne atter en gang, for det skjedde nettopp noe rart som jeg ikke klarer å forklare. Opplysningene som gis på Lommelegen. Sopp forbindes ofte med at utfloden blir cottage cheese-aktig med en hvitlig, klumpete konsistens. Til helgen slår jeg nok til med samme mønster også, men bare på normal utflod kvinnens underliv kjole! Benytt bare vann eller intimvask.

Klump i skjedeåpningen farget utflod - Hønefoss

Noen medikamenter kan også smerter i underlivet mage hva er utflod livmorhalsslimet. Intimspray som kan gi irritasjon. Bli gravid med jente. Hvis du derimot stadig opplever uregelmessige blødninger kan dette skyldes hormonforstyrrelser eller være et tegn på at noe er galt, og du bør oppsøke lege. Denne type slim kalles fruktbart slim og lager et miljø i skjeden som sædcellene trives i, og gjør inngangsporten til livmoren lett å svømme igjennom. Samtidig minner hun om at kvinner over 25 år bør ta celleprøver hvert tredje år. Meld deg på for siste nytt innen mote, underholdning, skjønnhet, trender osv!

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *