Hotte damer Sandvika

Kramper i livmor verdens peneste dame

kramper i livmor verdens peneste dame

Til andre tider SIGNALISERER underlivet med smerter, men det kan være veldig vanskelig å finne ut av hvor smertene kommer fra. Og det er mange muligheter. I uke 27 fikk jeg smerter i magen, jeg skjønte at det ikke var fødselen som var i gang, men det var veldig ubehagelig. Vi ble foreldre til verdens vakreste datter. Kl var han altså kommet til verden, og jeg var blitt verdens stolteste mamma! . tar en stund fordi livmoren skal trekke seg sammen igjen, noe som tar ca 6 uker. Må bruke sånn bedøvelses-gel for at jeg ikke skal krepere av smerter når jeg . Har også SYKT mye vann i føtterne, har virkelig føtterne til en dame som.

Videos

Se traileren til dokumentaren om «verdens styggeste kvinne» I uke 27 fikk jeg smerter i magen, jeg skjønte at det ikke var fødselen som var i gang, men det var veldig ubehagelig. Vi ble foreldre til verdens vakreste datter. Min dramatiske fødsel - verdens vakreste Marihøne blir født! Jordmora mi var ei gudesendt dame, og gjorde det hele meget behagelig for oss. Jeg gikk visst inn i nye kramper den kvelden etter operasjonen, så det ble enda litt mer drama. Til andre tider SIGNALISERER underlivet med smerter, men det kan være veldig vanskelig å finne ut av hvor smertene kommer fra. Og det er mange muligheter.

Kramper i livmor verdens peneste dame - Levanger norsk

Mange kvinner er godt kjent med månedlig kramper og ryggsmertermen for noen er smertene så kraftige at smertestillende ikke holderog mange går lenge med smerter som egentlig er følger av en sykdom. Håper det går over og at du får reise hjem snart - med baby i magen. Jobben er gjort om barnet roer seg. Det er jo for det meste gravidsnakk, hahah. kramper i livmor verdens peneste dame

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *