Hotte damer Sandvika

Kul i skjeden fingrer meglv

kul i skjeden fingrer meglv

Videre forbi den kommer jeg da til skjeden som kjennes som en glatt gang. Kjennes ikke som en hard kul. kan du ha forstoppelsesproblematikk; noen må hjelpe til med fingrene via skjeden for å få til en vellykket avføring. Der jeg stikker fingeren inn ved skjede åpningen er det trangt og på bakre side der er det en slags litt stor myk klump. Kjennes ikke som en hard kul. For den videre undersøkelse må du undersøke med en finger i skjeden. Ved avføring kan man se en stor ruglete kul i skjeden. De 7 første månedene måtte jeg tømme tarmen med fingrene, men ble bedre etterhvert  Flere resultater fra cajarc.eu. kul i skjeden fingrer meglv

Kul i skjeden fingrer meglv - Leknes

Og unngå tunge løft! Mange merker ikke bedring før etter endt amming. Skrevet Mars 15, Det kan være fremfall av noe slag. AnonymBrukerJuly 3, Å, det var bra å lese!

Kul i skjeden fingrer meglv - Fredrikstad erotikk

Man skal tross alt ha et LIV etter fødselen også. Å, det var bra å lese! Vet egentlig ikke hva som er hva Posted November 8, Det kan være fremfall av noe slag. Skjedefremfall av cajarc.eu bakre vegg etter fødsel. Har lest at noen til og med må inn med en finger i skjeden for. Videre forbi den kommer jeg da til skjeden som kjennes som en glatt gang. Kjennes ikke som en hard kul. kan du ha forstoppelsesproblematikk; noen må hjelpe til med fingrene via skjeden for å få til en vellykket avføring. I verste fall trekkes hele livmoren ut, og ligger inne i en skjede som er seg som en kul som kommer frem i skjeden, forfra eller bakfra, høyt oppe I uttalte tilfeller kan det bli nødvendig å skyve fremfallet inn med fingrene og.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *