Hotte damer Sandvika

Livmortappen pulebilder

Alt du trenger å vite om ammeutstyr · Alt du må vite om livmortappen · Stor guide til sunt barne- og familiekosthold · Frukt og fruktmos til babyen. Ikke så mye, men litt. Stikkinger i det som kjennes ut som livmortappen??? Stikkinger i livmortapp /livmorhals positivt? Det har jeg aldri.

Livmortappen pulebilder - Svelvik

Begynner å tro mer og mer på at jeg faktisk hadde EL en uke senere enn først antatt En venninne mistet faren sin i går :leiseg:. Men enig i at det godt kan se ut som det kom en el dagen etter, ja. I morgen skal det testes her i huset :sparke:. Brødrene mine satt ved middagsbordet ista og lurte på hva jeg skulle i danmark- og jeg sa at det er hemmelig. Avventer til jeg ser hvordan den blødningen utarter seg.

Livmortappen pulebilder - Odda kvinner

Men, tappens stilling og konsistens her nå er iallefall ny etter min erfaring. Testen var uansett negativ :mumle: å, som jeg ønsker jeg hadde ventet med å teste Men var masse fint jeg hadde kjøpt da! Linner, så herlig med UL :rørt:. Ja, jeg håper veldig på at tr kan komme, sånn at vi kan komme i gang ordentlig med pp. Ikke så mye, men litt. Stikkinger i det som kjennes ut som livmortappen??? Stikkinger i livmortapp /livmorhals positivt? Det har jeg aldri. Alt du trenger å vite om ammeutstyr · Alt du må vite om livmortappen · Stor guide til sunt barne- og familiekosthold · Frukt og fruktmos til babyen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *