Hotte damer Sandvika

Menstruasjon uteblir kåte fjortr

Går det så mye som en uke lenger enn det du venter, kan du si at menstruasjonen er uteblitt. Kanskje kommer den så, noe forsinket, kanskje. Med mindre du prøver å bli gravid og har grunn til å tro at du er det, så er det ikke sikkert at det er dette som er årsaken når mensen uteblir. MENSEN UTEBLIR: Det er ikke uvanlig å bli bekymret når mensen ikke kommer som forventet. Heldigvis er dette ganske normalt. Foto: Agence. MENSEN UTEBLIR: Det er ikke uvanlig å bli bekymret når mensen ikke kommer som forventet. Heldigvis er dette ganske normalt. Foto: Agence. Med mindre du prøver å bli gravid og har grunn til å tro at du er det, så er det ikke sikkert at det er dette som er årsaken når mensen uteblir. DEN MÅNEDLIGE: Uregelmessig menstruasjon er svært vanlig, og kan Dersom testen er negativ, men mensen fortsatt uteblir over lengre tid.

Svelvik sprut: Menstruasjon uteblir kåte fjortr

Menstruasjon uteblir kåte fjortr Skrevet av Silje Ulveseth. Utflod fra skjeden - ulike årsaker. Noen ganger kan imidlertid mensen utebli fordi du har en lidelse eller er syk. I de fleste tilfeller er små blødninger ufarlige. Personer som er avbildet på Helsenett sine sider er modeller.
Tilfredstille p kryssord 472
Menstruasjon uteblir kåte fjortr Sexy jenter konstant
TING Å GJØRE I HAN FOTBALL Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre vår hjemmeside og din brukeropplevelse. Annonse I samarbeid med OBS Se mer om: vektnedgang sykdom graviditet alder mensen overtrening mensen uteblir medikamenter sunn frisk og sporty mistet mensen prevensjonsmidler Scroll kontaktar eldrex neste sak etter annonsen: Nina skulle bare ha litt ekstra shoppingpenger - endte opp med egen business i USA Til toppen Mange kvinner er godt kjent med månedlig kramper og ryggsmertermen for noen er smertene så kraftige at smertestillende ikke holderog mange går lenge med smerter som egentlig er følger av en sykdom. Les mer om Lommelegen. Jeg har lest og forstått betingelsene og reglene for bruk av dette nettstedet. Det kan være lurt å notere når menstruasjonen begynner, uansett om den er regelmessig eller uregelmessig.
Menstruasjon uteblir kåte fjortr 952

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *