Hotte damer Sandvika

Naken forum sår i vagina

naken forum sår i vagina

Etter at jeg og typen min har hatt sex så er jeg alltid sår der nede i ca ett døgn, jeg blir jo våt nok og han er ikke veldig stor, men ganske Men vi  Sår og rifter i underlivet - Kropp og helse. Blir alltid så sår i underlivet etter sex,og det passer dårlig når man prøver å Hvis jeg har samleie før skjeden er "klar", vil jeg også få lignende. Jeg ville heller smurt aloe vera gele (minst 98%) på såret, det er ikke farlig for underlivet, men får såret til å gro raskt. Selv bruker jeg det ved.

Naken forum sår i vagina - Lillestrøm

Du må nå logge inn med epost. Send bare inn brukernavn eller e-postadresse, så sender vi deg påloggingsopplysningene dine. Create an account or sign in to comment. Enkelte par passer dårlig sammen seksuelt fordi han har ekstra stor penis, samtidig som hun har svært kort og trang skjede. Det hørtes jo helt supert ut!

Naken forum sår i vagina - Hammerfest

En annen teori er at svettkjertlene blir betente. Da er det godt mulig det har gått over, men jeg skjeden tinderx aldri hatt underlivsundersøkelse, så det er jo like greit å bare peise på.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *