Hotte damer Sandvika

Sex www sterke smerter nederst i magen

sex www sterke smerter nederst i magen

har smerter nederst i magen etter samleie og lurte på hva det kan komme av? Noen får også litt menstruasjonslignende smerter etter sex og orgasme. Det kan. Jeg får nesten alltid vondt i nedre del av magen etter samleie.. Er det normalt?. Nesten alltid etter samleie får jeg sterke smerter i magen og underlivet. Magen murrer, på en måte, og i underlivet føles det som et press.

Sex www sterke smerter nederst i magen - Odda

Blødningen minker, og de fleste slutter å blø i løpet av den første måneden. Bildene er kun ment som illustrasjon. Du kan være anonym. You should upgrade or use an alternative browser. Smerter etter et samleie (kramp aktige smerter i underlivet/ nederst i magen. Har hatt smertene de 4 siste gangene en liten uke før. Jeg får nesten alltid vondt i nedre del av magen etter samleie.. Er det normalt?. Av og til får jeg utrolig vondt nederst på høyre side i magen etter samleie. Det er så vondt at jeg ikke klarer å røre meg, men det tar bare omtrent.

Sex www sterke smerter nederst i magen - Mandal

Kollisjonsømhet kan skyldes infeksjon, vanncyste på en eggstokk, bakoverbøyd livmor eller en stor livmor som sitter i veien. Tollkvote for alkohol og tobakk når du reiser til Norge Aldersgrenser - jobb Hva er det vanlig å veie? Uansett ønsker jeg deg masse lykke til i svangerskapet. sex www sterke smerter nederst i magen

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *