Hotte damer Sandvika

Smerter eggstokk hva betyr kåt

smerter eggstokk hva betyr kåt

Se på hvordan du ser ut når du er kåt sammenlignet med når du ikke er kåt. Det er viktig å legge merke til hva som er normal utflod hos deg. . fleste kvinner som har smerter nederst i magen er redde dette har noe med eggstokkene å gjøre. Hva er underlivssmerter? Alle kvinner Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Det vil ta bort denne sprengmerten selv om det å ligge lenge å være kåt kan gi litt smerter hvis det varer lenge. Men som sagt dette er ikke farlig.

Smerter eggstokk hva betyr kåt - Lillestrøm

Cirka to av flåttbitt fører til sykdommen som kalles borelliose. Hm der lærte jeg noe nytt! Førstehjelp Symptomsjekker Symptomer Sykdommer Graviditetsoraklet Animasjoner Skjema og kalkulatorer Kroppen vår Quiz Forskning og intervju Ordliste.

Videos

What is Gender? Se på hvordan du ser ut når du er kåt sammenlignet med når du ikke er kåt. Det er viktig å legge merke til hva som er normal utflod hos deg. . fleste kvinner som har smerter nederst i magen er redde dette har noe med eggstokkene å gjøre. Hva er underlivssmerter? Alle kvinner Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Jeg synes at siden du har gått med disse smertene så lenge nå (selvom det har vært små opphold) så bør du få sjekket ut hva årsaken kan være. Jeg vil igjen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *