Hotte damer Sandvika

Smerter i underlivet mage digge

smerter i underlivet mage digge

Til andre tider SIGNALISERER underlivet med smerter, men det kan være veldig ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra. Veldig mye mer magesmerter etter at jeg fikk satt den inn. Hadde da vondt i magen og underlivet. Nå har e p-stav og digger den:). Stikking nederst i magen (menssmerter) Det murrer mye, jeg er litt "tung" i underlivet på en måte og hoven over - digger å være gravid:). smerter i underlivet mage digge

Smerter i underlivet mage digge - Bryne norsk

Trøtthet og slapphet er fortsatt helt håpløst, flere som har det slik? Og kjæresten min mener jeg har litt kortere lunte Men har funnet ut etterhvert at dette er konstant og ikke luft. Er det langt vekke fra der dere bor? Har og blødd en del under sexen og etterpå.

Smerter i underlivet mage digge - Porsgrunn

Sign up for a new account in our community. Vantrivsel kan godt gi uklare smerter og ubehag i underlivet, uten at du er klar over sammenhengen. Hva er underlivssmerter? Med underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner (se tegning av underliv). hva kan det bety når det klør og svir i underlivet? . Digger siden:) Innsendt av jente 14 år Hei Sopp er tilstede hele tiden i skjeden. det flere andre mulige årsaker til smerter i underlivet og nede i magen men det er helt umulig over internett. Veldig mye mer magesmerter etter at jeg fikk satt den inn. Hadde da vondt i magen og underlivet. Nå har e p-stav og digger den:).

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *