Hotte damer Sandvika

Vondt i livmor men etter samleie

vondt i livmor men etter samleie

SVAR: Hei Du forteller at du har fått veldig vondt i livmora etter at du har hatt sex. men når vi hadde sex så fikk jeg veldig vondt i livmora etterpå, hvorfor Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Heisann:) Jeg skal snart ha el, og hadde mens til "riktig" tid i forrige pp, bare så det er sagt:) Har vært endel plaget med ordentlig vondt i høyre  Krampe ved orgasme?! - 1. trimester - Foreldreforum. Jeg får så vanvittig vondt etter sex. Får sånn vondt at magen strammer seg. (Ikke under sex, men etterpå) Får skikkelig mageknipe. Kan det være livmora som strammer seg skikkelig å "moser/klemmer" avføringen. smerter i livmor /eggstokkene?.

Vondt i livmor men etter samleie - Fredrikstad

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Login or Leona lorenzo fetisj forum Up. You are using an out of date browser. Alkohol og rus Bråk og uro Hærverk Identitetstyveri og ID-kort Nettvett Politiattest og politi Sex og seksuell lavalder Stjele Trafikk og førerkort Trusler Vold Våpen Økonomi ung. Mensen - sånn er det Slik finner du ledige jobber. Jeg får nesten alltid vondt i nedre del av magen etter samleie.. Er det Men som sagt, du bør dra til en gynekolog og få det sjekka selv. SVAR: Hei. Det er riktig som du sier at eggløsningen finner sted ca 14 dager etter mensen. For å bli gravid må man ha samleie rundt denne tiden, gjerne litt før. Jeg får så vanvittig vondt etter sex. Får sånn vondt at magen strammer seg. (Ikke under sex, men etterpå) Får skikkelig mageknipe. Kan det være livmora som strammer seg skikkelig å "moser/klemmer" avføringen. smerter i livmor /eggstokkene?. vondt i livmor men etter samleie

Vondt i livmor men etter samleie - Vadsø dildo

Det går ca 34 dager mellom hver menstruasjon, og har da blødningen toppen 3 dager, Hvorfor? Jeg ble iallefall veldig skeptisk i går etter at min kjære og jeg hadde en liten hyrdestund. Programmert av vBulletin® Versjon 5.

Videos

What really matters at the end of life

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *