Hotte damer Sandvika

Vondt nederst i magen jeg er så kåt

vondt nederst i magen jeg er så kåt

Måtte bli kjørt hjem fra bursdagsfest, for jeg hadde så vondt. Dette varte i mange uker Jo, også var jeg unormalt kåt! Hahahaha! Helt rått! Det rev nederst i magen hver gang jeg nyste eller skiftet stilling.. 13 dpo begynte  Symptomer - Mai - Foreldreforum - Klikk. Noen har smerter i nedre del av magen, ut mot en av sidene. Intensiteten er også varierende, noen beskriver smertene som så svake at de er lett å overse. Sitter jo nesten å håper jeg skal bli litt kvalm, så jeg vet jeg er gravid. Har lest Litt småstikkinger nederst i magen . Er ikke så vondt heller. .. BL på gang. som forventet, men allikevel:sint: Trøtt og kvalm. Og sulten. Og kåt.

Videos

A Christmas Carol Audiobook by Charles Dickens

Vondt nederst i magen jeg er så kåt - Skudeneshavn

Utgiver av Norsk Elektronisk Legehåndbok. Den jenta med intime smerter. Jeg har aldri vært gravid før, og prøver IHERDIG å bli det nå! vondt nederst i magen jeg er så kåt

Vondt nederst i magen jeg er så kåt - Leknes

Det er normalt at det er veldig uregelmessig i starten. Mhmmm:knegg: mine er ikke vonde da, enda i allefall! I eggstokken starter samtidig produksjon av hormoner som stimulerer slimhinnen i livmoren til å vokse og forberede seg på å ta imot et eventuelt befruktet egg. Har også hatt en type utflod som jeg ikke har hatt før. Jeg kjenner røyklukt på mange meters avstand, og det føles som om jeg kan lukte alkohol gjennom lukkede ølbokser. Å tror jeg kjenner til bekkenløsning til tider :shock: allerede :angst: Ømme bryster er vel kun det jeg har merket til nå.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *